Baka sockerfritt bröd
Fråga:
Är road av matlagning och bakning, men har svårt att hitta bra recept med sötningsmedel, det blir bara tungt och tråkigt när man byter ut sockret.
Dietistens Svar:
När det gäller Baka sockerfritt bröd. När du bakar bröd med jäst kan du ha lika mycket socker som jäst (50 g jäst och 50 g socker). Sockret förbrukas under jäsningen så det färdiga brödet blir sockerfritt. Vill du ha sötma så fyller du på med lite sötningsmedel för den söta smaken.
Baka sockerfritt bröd är skrivet av Lena T, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg
Liknande frågor och svar som Baka sockerfritt bröd:
Andra aktuella frågor om allergi och diet:
Äggallergisk, kan man äta kyckling? >>
Exotiskfrukt-stenfruktsallergi ? >>
Kalcium i vällingpulver från tyskland >>
Vad är Xantan E415, E-415, E 415? >>
Skillnad mellan glutenintolerans och vetallergi >>
Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.