Byta mjöl i vanliga recept till glutenfritt mjölmix

Fråga:

hejsan jag undrar o man bara kan byta ut vanligt mjöl till mjöl mix i ett vanligt recept eller är det något man ska tänka på mvh annika

Dietistens Svar:

När det gäller Byta mjöl i vanliga recept till glutenfritt mjölmix. Det är lite olika på olika mixer. Det du ska tänka på är att degen ska vara lös, knappt hanterbar, som en tjock sockerkakssmet. Det finns så många recept på t ex allergimat.com så det är lättare att använda dem.

Byta mjöl i vanliga recept till glutenfritt mjölmix är skrivet av annika ryberg, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Byta mjöl i vanliga recept till glutenfritt mjölmix:

Xantangummi >>

Glutenintolerans (gluten, intolerant) >>

Soja & lactosfria gluten- & vete-fria mjölmixer >>

Tapioka >>

Rapsy matlagningspulver? >>

Gluten i kryddor? >>

Havre, expert uttalande >>

Rapsy Frutty ? >>

Gluten och Glutamin >>

Natriumglutamat, (E621, E 621, E-621, MSG) >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

Allergisk mot allt! >>

Recept med havremjölk? >>

Perubalsam >>

Kalcium i vällingpulver från tyskland >>

Bittermandelessens >>

Mjölksyran i Rapsyprodukter >>

Mjölk i vegetabiliskt fett? >>

Mjölkproteinallergi >>

Är det ägg i pasta? >>

Potatisflingor >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.