Havrekli

Fråga:

Är det OK att använda havrekli vid glutenintolerans?

Dietistens Svar:

När det gäller Havrekli. om den är av ren havre så är det ok

Havrekli är skrivet av Agneta Lagerlöf, svaret är granskat av Leg Dietist Louise Malmberg


Liknande frågor och svar som Havrekli:

Är det gluten i Couscous? >>

Är det gluten i Bovete? >>

Är det gluten i potatis? >>

Är det gluten i havregryn? >>

Är det gluten i ris? >>

Är det gluten i chips? >>

Är det gluten i bulgur? >>

Gluten och alkohol? >>

Havre och sädesallergi ? >>

Gluten i aminosyror? >>


Andra aktuella frågor om allergi och diet:

Cikoriarot... >>

Bröd till komjölksallergiker >>

Mjölk- och äggallergi >>

Påskmust! >>

Husk kontra Fiberhusk >>

Svårt att hålla den glutenfria dieten >>

Grilloljor >>

Baka sockerfritt bröd >>

Psyllium-fröskal >>

Buljong? >>




Detta är en avdelning på allergimat.com som är under arbete och förnyelse.

Annons

Annons